Svanskatten | gulrosa | REA

 

Print med motivet SvanskattenAnledning till varför det ligger här i Fyndhörnan anges i rullistan ovan och förklaras nedan:

Lagerrensning: Prints jag vill rensa ut ur mitt lager.

Utgående nyans/färg: Gammal färgversion som jag vill rensa ut ur mitt lager.

Lägre kvalitet: Prints av lägre papperskvalitet än mina Fine Art-prints.

Visningsex: Print med någon form av mindre defekt såsom prick, fläck eller repa. Dom allra flesta är knappt synliga, vissa syns lite mer. Jag säljer inga prints där defekten är alltför framträdande. Vilken typ och placering av defekt just ditt print har blir en överraskning. Genom att köpa ett visningsex godkänner du att köpa det i befintligt skick och kan därför inte reklamera produkten.

–––

PAPPERSINFO (för prints som inte är märkta med "lägre kvalitet")

Hahnemühle Fine Art-papper: 210g veganskt matt Fine Art-papper från tyska företaget Hahnemühle. Hahnemühle har anor sedan slutet av 1500-talet och använder endast pappersmassa från FSC- eller PEFC-certifierad skog. Pappersbruket ligger i ett skyddat naturvårdsområde och produktionen är därför både miljövänlig och strikt kontrollerad. Eftersom pappret är syrafritt och följer alla kriterier för ISO 16245-standard är mina prints åldersbeständiga och har en livslängd på över 100 år.

Kort (A6 och A5): Trycks på 360g matt premiumpapper och har en så kallad soft touch-yta. Dessa är inte av Fine Art-kvalitet.

Mina kort (A6 och A5) trycks på 360 g (dvs samma tjocklek som ett vykort) matt premiumpapper och har en så kallad soft touch-yta.