Skötselråd

Brickor
Mina brickor bör handdiskas och får inte bli liggande i vatten.

Coasters
Mina coasters/glasunderlägg måste handdiskas och får inte bli liggande i vatten.


Prints
Mina A3-prints levereras hoprullade i tuber. Var försiktig vid hantering av printet då fingeravtryck och liknande lätt fastnar på ytan. För att platta ut printet rekommenderar jag att lägga det i press snarare än att försökta rulla det åt motsatt håll då det kan bli märken i printet. Jag tar inget ansvar för skador som uppstår pga oförsiktig hantering.


Tygpåsar
Tygpåsar bör generellt inte tvättas. Eftersom produkten ej är förtvättad riskerar den krympa. Vid behov av tvätt, handtvätta med låg temperatur.


Smycken
Mina smycken kan bli missfärgade om du inte tar väl hand om dom. Följ råden nedan för att de ska få så lång livslängd som möjligt. Jag tar inget ansvar för skador som uppstår pga oförsiktig hantering.

  • Hantera alltid dina smycken med försiktighet.
  • Undvik kontakt med vatten.
  • Förvara dina smycken separat, gärna i en mjuk påse, och inte ihop med andra smycken.
  • Bär inte dina smycken i samband med dusch, bad, solande eller när du tar på dig produkter (t.ex. parfym, hårspray eller lotion), eftersom detta kan skada ev ytbehandling eller orsaka missfärgning.
  • Håll alltid smycken utom räckhåll för små barn.


Hundhalsband
Mina hundhalsband är knutna för hand i paracord (fallskärmslina), en väldigt slitstark nylonlina. De kan tvättas i 30 grader men kommer att krympa ca 5 % vid första tvätten. Sitter produkten tajt så rekommenderar jag att hålla den borta från vatten (både tvätt och bad), annars finns en risk att den blir för liten. Är den däremot lite stor kan du med fördel tvätta den så krymper den lite och förhoppningsvis passar den lite bättre efteråt. Mer info om mina hundhalsband hittar du på madebymarley.se.