Om mig

Marlene Boke

Marlene Boke
Grafisk formgivare


Hej! Vad kul att du har hittat till min webbshop! Här finner du färgstarka skapelser i glada former. Än sålänge prints, smycken och hundhalsband men fler produkter är på gång. Jag har en examen inom grafisk produktion och form och finns även tillgänglig för uppdrag inom allt från trycksaksproduktion till mönster- och webbdesign. Har du frågor eller funderingar gällande uppdrag eller samarbete, eller något helt annat, hör av dig! Och är du nyfiken på min portfolio så hittar du den här.

Mina prints säljs här i storlekarna A4 och A3. Vill du ha större? Då hittar du det här.

Mina örhängen gör jag för hand i polymerlera – ett material som väger superlite vilket gör att även de större örhängena känns fjäderlätta och utan problem kan bäras hela dagen, varje dag. Det är dessutom ett väldigt hållbart material som inte går sönder om du tappar det i golvet. Alla metalldelar är nickelsäkra. Är din favorit slutsåld, eller hittar du rätt form men i fel färg? Ingen fara, det går även att göra en specialbeställning!

Att göra minsta möjliga avtryck på miljön är viktigt för mig. Därför skapar jag mina produkter med stor kärlek och omsorg, för att de ska få en så lång livslängd som möjligt. Jag strävar efter att köpa så närproducerat material som möjligt och samarbetar med svenska tryckerier och underleverantörer. Jag återanvänder alltid emballage och behöver jag köpa nytt så väljer jag alltid hållbara alternativ.

Följ mig gärna på Instagram: @marleneboke 

Tack för att du besöker min webbshop!