Om migHEJ | Jag heter Marlene Boke och jag är en konstnär och designer från Majorna i Göteborg. Välkommen till min webbshop!

MIN KONST OCH DESIGN | Jag skapar konst och design med glada färger och mjuka former. Kvinnor, feminism, systerskap, kärlek, katter, goda drycker och lekfullt hår är återkommande teman i mina motiv. Du hittar dom både som prints, brickor, coasters, smycken, tygpåsar, ritblock, kort och stickers här i min webbshop. Jag gör även skulpturer, venusfat och rökelsehållare i keramik.

INSTAGRAM | På Instagram informerar jag om nyheter och delar med mig av min skapandeprocess och vardag – följ mig gärna på @marleneboke.

BUTIK & STUDIO | Tillsammans med två andra kreatörer driver jag den kombinerade butiken och studion of Majorna. Vi är 8 kreatörer som har våra arbetsplatser i lokalen och i butiken säljer vi vår – och andras, från totalt 24 olika kreatörer – småskaligt producerade och unika konst och design. Läs mer här.

DESIGNMARKNADER | Jag åker på en hel del olika designmarknader runtom i landet. Kika här för att ta reda på om jag kommer till just din stad den närmaste tiden. Jag arrangerar även min egen designmarknad – Djurisk designmarknad – tillsammans med min vän och kollega Linda. Följ oss på Instagram för info om när nästa marknad äger rum.

NYHETSBREV | Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev. Där får du nyheter, erbjudanden och annat spännande en eller två gånger i månaden – och gör du det i samband med en beställning skickar jag med en överraskning på köpet.

Tack för att du besöker min webbshop!