Om mig


Marlene Boke


HEJ | Jag heter Marlene Boke och jag är en designer från Majorna i Göteborg. Välkommen till min webbshop!

MIN DESIGN | Jag skapar grafisk konst och design, med glada färger och mjuka former. Kvinnor, feminism, kärlek, katter och lekfullt hår är återkommande teman i mina motiv. Jag ritar dom digitalt och trycker upp dom både som posters, prints, kort, brickor, coasters, tygpåsar och ritblock.

INSTAGRAM | På Instagram informerar jag om nyheter och delar med mig av min skapandeprocess och vardag – följ mig gärna på @marleneboke.

BUTIK & STUDIO | Tillsammans med två andra kreatörer driver jag den kombinerade butiken och studion of Majorna där vi säljer småskalig konst och design. Läs mer här.

DESIGNMARKNAD | Tillsammans med min vän och kollega Linda arrangerar jag också Djurisk designmarknad. Under två dagar samlas 45 kreatörer i Amoebas vackra lokaler på Tredje Långgatan i Göteborg för att visa upp och sälja sin småskaligt producerade konst, design och konsthantverk. Välkommen att spana in allt från keramik, kläder och smycken till tavlor, posters, lampor. Det kommer finnas gratis ansiktsmålning för barn och möjlighet att köpa fika. Efter marknaden skänker alla utställare 10% av sin vinst till valfri djurskyddsorganisation – därav namnet Djurisk Designmarknad. Läs mer här

NYHETSBREV | Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev. Där får du nyheter, erbjudanden och annat spännande en gång i månaden – och gör du det i samband med en beställning skickar jag med en överraskning på köpet.

Tack för att du besöker min webbshop!