Om mig


Marlene Boke


Hej! Mitt namn är Marlene Boke och jag är en grafisk formgivare och kreatör från Majorna i Göteborg. Vad kul att du har hittat till min webbshop! Här finner du färgstarka brickor, prints, smycken och hundhalsband. Välkommen!

Mina prints säljs här i storlekarna A4 och A3. Vill du ha större? Då hittar du det här.

Mina smycken gör jag för hand i polymerlera – ett material som väger superlite vilket gör att även de större örhängena känns fjäderlätta och utan problem kan bäras hela dagen, varje dag. Är din favorit slutsåld, eller hittar du rätt form men i fel färg? Ingen fara, det går även att göra en specialbeställning!

Mina hundhalsband knyter jag för hand i paracord – en väldigt stark nylonlina. Här på min webbshop säljer jag färdiga halsband, vill du specialbeställa gör du det här.

Jag skapar mina produkter med stor kärlek och omsorg, för att de ska få en så lång livslängd som möjligt. Jag återanvänder alltid emballage och behöver jag köpa nytt så väljer jag alltid hållbara alternativ. Och jag försöker slänga så lite som möjligt – exempelvis går ingen lera till spillo när jag gör mina smycken.

På Instagram informerar jag om nyheter, örhängessläpp och annat spännande – följ mig gärna på @marleneboke 

Tack för att du besöker min webbshop!