Om mig


Marlene Boke


Hej! Jag heter Marlene Boke och jag är en konstnär och designer från Majorna i Göteborg. Vad kul att du har hittat till min webbshop! Här finner du färgstarka skapelser gjorda med mycket kärlek och omsorg. Välkommen!

Mina motiv är grafiska och lekfulla, med glada färger och mjuka former. Ofta med ett feministiskt budskap men ibland bara en nyfiken katt. Motiven blir till både prints, brickor, glasunderlägg, tygpåsar, ritblock, vykort och stickers. Utöver min grafiska konst skapar jag även örhängen och hundhalsband. Örhängena gör jag för hand i polymerlera och hundhalsbanden knyter jag av paracord.

På Instagram informerar jag om nyheter, örhängessläpp och annat spännande – följ mig gärna på @marleneboke.

Jag sitter i Studio 26,5 på Styrmansgatan 26 i Majorna i Göteborg tillsammans med tre andra kreatörer. Ibland har vi öppet, så vill du besöka mig och känna på grejerna innan du handlar, följ gärna @studio_26.5 – där informerar vi om våra sporadiska öppettider. Nu inför jul kommer vi har öppet oftare än vanligt.

Och du, registrera dig gärna till mitt nyhetsbrev! Där får du nyheter, erbjudanden och annat spännande lite då och då – absolut ingen risk för spam!

Tack för att du besöker min webbshop!