Kaffekvinnan | rosa

I lager.

200 kr

95 kr

Print i storlekarna:
A5 – 14,8x21 cm
A4 – 21x29,7 cm
A3 – 29,7x42 cm
50x70 cm

Mina prints och posters trycks hos ett litet microtryckeri i Strängnäs, på 210 g veganskt matt Fine Art-papper från Hahnemühle. Hahnemühle har anor sedan slutet av 1500-talet och använder endast pappersmassa från FSC- eller PEFC-certifierad skog. Pappersbruket ligger i ett skyddat naturvårdsområde och produktionen är därför både miljövänlig och strikt kontrollerad. I och med att pappret är syrafritt och följer alla kriterier för ISO 16245-standard är mina prints och posters extremt åldersbeständiga och varar i mer än hundra år. 

Mina kort (A6 och A5) trycks på 360 g (dvs samma tjocklek som ett vykort) matt premiumpapper och har en så kallad soft touch-yta.

OBS! Just nu finns det olika kvaliteter av prints i webbshoppen eftersom jag fortfarande har kvar tryck från mitt förra tryckeri. Dom billigare varianterna har en lägre kvalitet på både papper och tryck och dom bleknar med tiden, särskilt om dom utsätts för solljus. Dessutom skiljer sig färgerna ganska mycket från premium-varianterna, så köper du flera prints och vill att dom ska matcha med varandra rekommenderar jag att köpa alla i samma kvalitet.